Enlarge the picture
Enlarge the picture
Enlarge the picture
Enlarge the picture
Enlarge the picture
BMW SHOWROOM-WIDENING
BUILDING DETAILS
Year: 2006
Site: Vicenza
Client: Private
Building area: widening of sqm 1,500 - overall complex 7,500 sqm
Service required: architectural planning and interior design, supervision of works

The intervention widens the BMW dealer room for a surface of about 1,500 sqm. The complex settled on the west part of the town is structured on a first floor for car exhibit and customers' reception, connected with the workshop, repairer's and warehouse of spare parts. At the two upper floors there is the car depot. The work has been as well occasion for a partial restyling of the interiors complying with BMW directions. The plan is featured by a great plainness with industrial structures and exposed plants. The exhibition room is featured by the care of details and a bright range of glass walls without vertical frame.
Photographer's credits: Matteo Piazza